Στα πλαίσια του μαθήματος “Ανάστροφη Μηχανική και Πρωτοτυποποίηση” του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στα Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμό Προϊόντων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων πραγματοποιήθηκε η σειρά έργων “Ελληνικός Πολιτισμός” σχετικά με την εργασία “Επαναπροσδιορισμός του Ελληνικού Σουβενίρ”. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2020 υπό το καθεστώς του κατ’ οίκον περιορισμού λόγω της πανδημίας COVID-19. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν στο μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστήμιου. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που παρουσιάζονται τα έργα τους είναι: Αϊδινλή Κυριακή, Αλεξανδρίδης Ηλίας, Δίτσιου Αθηνά, Κοκκά Πηνελόπη, Μουγκοπέτρος Παναγιώτης, Ναζλίδου Ιωάννα και Παπαδάκης Αλέξανδρος.

Υπεύθυνοι Μαθήματος: Υποψ. Δρ Αθανάσιος Μανάβης, Δρ Νικόλαος Ευκολίδης, Δρ Παναγιώτης Κυράτσης

Αϊδινλή Κυριακή
Αλεξανδρίδης Ηλίας
Δίτσιου Αθηνά
Κοκκά Πηνελόπη
Μουγκοπέτρος Παναγιώτης
Ναζλίδου Ιωάννα
Παπαδάκης Αλέξανδρος
Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στα Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμό Προϊόντων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Κατηγορίες: Κατασκευές

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »